Hurtigsøgning af brugeroplysninger med genvejstast

Hurtigsøgning af brugeroplysninger med genvejstast tillader dig øjeblikkeligt at åbne en oplysningsliste fra ethvert sted i Windows, og kopiere en valgt genstand til formularen. Den fungerer med browser- og webkontoer samt med Windows-programmer. For at begynde at bruge funktionen, skal du gøre følgende:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik Applikationsmenu i den nederste del af hovedprogramvinduet.
  3. I den menu, der åbnes, skal du klikke på Indstillinger.

Programindstillingerne åbnes.

4. Vælg Avanceret afsnittet.
  5. I afsnittet Hurtigsøgning af brugeroplysninger med genvejstast skal du indstille en genvejstastekombination, og afkrydse feltet Aktivér hurtigsøgning med genvejstast ved at trykke på.

Dine ændringer gemmes automatisk.

Nu kan du åbne en liste med brugeroplysninger ved at trykke på genvejstastekombinationen, du har indstillet. Anvend pile til at bevæge dig gennem listen. Tryk på Enter for at indsætte brugernavnet i forrige vindue. Tryk på Ctrl + Enter for at indsætte adgangskode, eller kopiér data fra den valgte celle ved at dobbeltklikke med musen.

Hvis den adgangskode, du mangler, ikke er på listen, kan du anvende søgefeltet.